top of page

Veelgestelde vragen

Ik ben minderjarig, mag ik lid worden van anime vereniging BAGGER?

Natuurlijk, maar je moet wel toestemming hebben van je ouders of voogd. Als je jonger bent dan 13 jaar, moet er altijd een ouder of voogd met je meegaan naar onze meetings.

Kost het geld om mee te doen aan de meet?

De meeste meetings zijn gratis. Als er wel entree gevraagd wordt, zal er van te voren duidelijk vermeld worden hoe veel het kost. Het kerstdiner kost altijd geld omdat je dan ook eten krijgt.

Mag mijn kleine kind mee naar de meet?

Jazeker, maar je bent er natuurlijk zelf verantwoordelijk voor. Bij een betaalde meet moet je voor kinderen vanaf 4 jaar ook gewoon entree betalen.

Ik neem vanwege een beperking of omdat ik minderjarig ben een ouder of begeleider mee, moet mijn begeleider dan ook entree betalen?

Ja, je ouder of begeleider moet ook entree betalen, ook als ze niet lid zijn van de vereniging of geen interesse hebben in anime.

Is de meeting toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden?

Dit zullen we per meeting moeten bekijken, neem gerust contact met ons op. We willen dit met alle liefde voor je uitzoeken.

Waarom moet ik mijn echte naam opgeven voor mijn deelname?

Het invoeren van je echte naam zoals het op je ID kaart staat is nodig om je leeftijd te kunnen controleren. Want bij sommige meets (zoals het kerstdiner) kan er alcohol worden geschonken aan bezoekers van 18 jaar en ouder. We maken dan gebruik van verschillende kleuren polsbandjes.

bottom of page