EVENEMENTEN AGENDA

LET OP!

De datum van deze bijeenkomsten staan nog niet vast vanwege het coronavirus want alle evenementen zijn tot 1 september verboden. We weten nog niet zeker dat we daarna weer iets mogen organiseren. Meer info volgt wanneer we die hebben.


Sorry voor het ongemak!


Dit zijn de evenementen die we voor dit en volgend jaar op de planning hebben. Kijk voor de de meest up-to-date evenementeninfo op onze Facebook pagina! Je kan ook op de onderstreepte teksten klikken om direct naar de Facebook events te gaan. 

Wil je via de e-mail op de hoogte worden gehouden van onze evenementen? Word dan lid van onze nieuwsbrief!

27 april 2020
Online

Verkoop jij op koningsdag dit jaar ook geeky spullen zoals games, cosplays, anime, manga, fantasy boeken, stripboeken of andere leuke geeky of nerdy spulletjes? Deel dan hier een linkje naar je Facebook, Marktplaats of andere website waar je je spulletjes verkoopt!

OTAKU ON TOUR: STORYWORLD STRIP- EN ANIMATIEMUSEUM

10 oktober 2020 (tenzij de corona maatregelen verlengd worden!)
Storyworld Groningen

We gaan met een groepje anime en manga liefhebbers naar Storyworld, het strip- en animatiemuseum in het Groninger Forum. Je moet zelf een kaartje kopen om naar binnen te gaan. Bij entree koopt iedereen gewoon zelf zijn kaartje. Meer info over het museum: https://www.storyworld.nl/

19 december 2020 (tenzij de corona maatregelen verlengd worden!)
Buurtcentrum Oranjewijk Groningen

We hopen dat ondanks alle evenementen die nu afgelast moeten worden vanwege corona, ons jaarlijkse kerstdiner wel gewoon door kan gaan. Wij gaan gewoon organiseren alsof het doorgaat, mocht het nou toch niet doorgaan dan laten we je dat natuurlijk weten. Wat kun je doen op het kerstdiner? Lekker eten en spelletjes doen met je mede-otaku in kerstsfeer. 🎄&🥘&🎮 De kaartverkoop is nog niet open.

22 januari 2021 (tenzij de corona maatregelen verlengd worden!)
Buurtcentrum Oranjewijk Groningen

Boeren Anime Gilde Groningen En Regio (BAGGER) is opgericht op 22 januari 2006, en dat betekent dat op deze datum het 15 jarig jubileum gevierd mag worden! Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar er zal zeker een feestje zijn! 😊🎉

 

Een volledige lijst van anime conventies, cosplay meets, en andere Japan gerelateerde evenementen in Nederland zien? Kijk dan op:

 

©2020 door Boeren Anime Gilde Groningen En Regio. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now