top of page

EVENEMENTEN AGENDA

Wil je via de e-mail op de hoogte worden gehouden van onze evenementen?
Word dan lid van onze nieuwsbrief!

GUNPLA WORKSHOP VOOR BEGINNERS

De Purperen Draak in Groningen 
20 mei 2023 vanaf 13:00 uur

Heb je altijd al eens willen beginnen met Gunpla bouwen als hobby, maar weet je niet zeker of dit wat voor je is? Of ben je en veteraan en wil je graag andere Gunpla en anime liefhebbers ontmoeten? Kom dan naar deze Gunpla meeting voor beginners! Achter in spellenwinkel De Purperen Draak in Groningen mag je (tegen betaling) een Entry Grade Gunpla komen bouwen. Wij zorgen voor een korte introductie en voor wat te drinken en te snacken tijdens de workshop. Dit evenement is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van BAGGER.

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/GBuirbg14Gjqpq3m9

GARAPON OP ANIMECON

De Broodfabriek in Rijswijk
9 juni t/m11 juni 2023

Jaaaaa we zijn er weer! Het is al bijna weer tijd voor Animecon! :D Kom je ook een gokje wagen bij de Garapon? Je wint altijd in ieder geval een Koetjesreep, maar wie weet ga jij er met een toffe figure vandoor! WIN WIN WIN!

ZOMERMEET PICKNICKMEET

Muziekkoepel in het Noorderplantsoen in Groningen
15 juli 2023

Deze zomer gaan we weer lekker picknicken, dit keer bij de Muziekkoepel in het Noorderplantsoen in Groningen voor wat meer schaduw aangezien het waarschijnlijk dan warm is. Dus neem zelf ook voldoende water mee, smeer je in met zonnebrandcrème en trek niet je warmste cosplay aan. Eventueel kun je ook een parasol en koelbox meenemen. Dit is een vrij toegankelijk evenement, dus je moet zelf je kleedje/stoeltje en eten en drinken meenemen. Je hoeft geen lid te zijn van BAGGER om meet te mogen doen.

GARAPON OP ABUNAI!

Koningshof in Veldhoven
11 t/m 13 augustus 2023

Jaaaaa we zijn als vanouds weer op Abunai. ^__^ Kom je ook een gokje wagen bij de Garapon? Je wint altijd in ieder geval een Koetjesreep, maar wie weet ga jij er met een toffe figure vandoor! WIN WIN WIN!

BAGGER KERSTDINER

Locatie nog niet bekend
16 december 2023

Het kerstdiner is weer terug van weggeweest! Meer info volgt zodra we een locatie hebben gekozen. Dit evenement is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van BAGGER.

Agenda: Lijst
SoftijshamsterVierkantSeamless.jpg

Een volledige lijst van anime conventies, cosplay meets, en andere Japan gerelateerde evenementen in Nederland zien? Kijk dan op:

Softijshamster's Eventkalender
Agenda: Tekst
bottom of page